ONZE REGULIERE diensten 

FYSIOTHERAPIE

Ieder mens en iederlichaam is uniek. Wat ons uniek maakt is dat wij niet de symptonen behandelen maar samen met jou opzoek gaan naar de oorzaak van de klachten voor een duurzaam resultaat.

vanaf

Personal (fysio) training

Weet jij niet goed waar je moet beginnen met sporten? Vind je het moeilijk om door je klachten te starten met trainen? Bij Medical Move krijg je de combinatie van therapie en training met het beste resultaat! 

Hormoonanalyse

Wil het afvallen maar niet lukken? Ben je vaak moe? Lukt het niet om zwanger te worden? Voel je jezelf vaak gestresst? Samen resetten we je hormonen en voel je jezelf fitter en energieker.

van 159.- nú voor

VOEDINGSANALYSE

Hoe gezond eet jij? Welke voeding heb jij nodig om je energiek te voelen? Welke voedig draagt bij aan optimale (sport)prestaties? Wij bieden je passende adviezen, juiste coaching en strakke uitgebreide analyses.

van 109.- nú voor

EMB BLOEDANALYSE

Loop je al een langere tijd met vage klachten? Ben je nieuwsgierig of jouw vitamines en mineralen op niveau zijn? Ben je moe en futloos? Of gewoon inzicht  in je gezondheid? Wij kunnen met deze analyse dieper inzoomen op je bloedwaardes. 

vanaf

FITTEST

Wil je starten met sporten of wil je gewoon inzicht krijgen in je fysieke gesteldheid? De Fittest bij Medical Move geeft je een duidelijk beeld van je niveau. Wij geven je tips, nieuwe inzichten, aandachtspunten en bijbehorende rapportage van de test.

van 89.- nú voor

SPORTMASSAGE

Een stevige massage voor iedereen. Deze sportmassage verbetert de conditie van je spieren, verlicht spierpijn en vermindert spanning en vermoeidheid.

vanaf