Ingeborg Hovius

Hormoon- & Voedingdeskundige / Oefentherapeut / Detoxcoach

Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met sport. Van recreatief -tot topsportniveau. Als sporter wil je het beste in jezelf naar boven halen en het is altijd een uitdaging in balans te blijven om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Als (top)sporter zoek je je grenzen op en ga je er ook vaak overheen.

Maar ook in het dagelijks leven is je energiek, vitaal en gezond voelen niet zo vanzelfsprekend. 

Mijn interesse op het gebied van voeding en gezonde leefstijl is ontstaan door eigen gezondheidsklachten, maar ook gezondheidsklachten van mensen om mij heen. Zwaar overtrainde sporters, burn-out, astma en allergieën en terugkerende ontstekingen deden mij doen afvragen en nadenken of dat zou kunnen samenhangen met leefstijl en voeding.
Na het volgen van diverse opleidingen, waaronder de Hormoonfactor, is mij duidelijk geworden dat hormonen invloed hebben op hoe we eruit zien, hoe gezond we zijn en hoe we ons voelen. Veel klachten zijn gerelateerd aan onze hormonen en op te lossen door het veranderen van voeding.

Bij mij heeft de verandering van voeding en leefstijl ertoe bijgedragen dat ik na vele jaren van mijn astma, allergieën en daarvoor bestemde medicatie af ben. Ik voel mij veel vitaler en energieker. Ben je gemotiveerd om te werken aan een gezonde leefstijl en wil je ervaren wat voeding met je doet? Ik zet graag mijn ervaring en expertise in om je hierin te begeleiden.

HET TEAM

SABINE VAN OOSTEN

Eigenaar / (Sport)Fysiotherapeut / Fascia- & Vitaliteitsdeskundige /  Personal trainer

CORINA WOUTERS

Fysiotherapeut / Fasciadeskundige / Mylogenicsbehandelaar / Personal trainer

MARK VAN EEDEN

(Sport)Fysiotherapeut / Personal trainer

Ingeborg hovius

Hormoon- & Voedingdeskundige / Oefentherapeut / Detoxcoach

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     08:00-21:00
Dinsdag:       07:00-15:00
Woensdag:   11:00 - 21:00
Donderdag:  09:00-21:30
Vrijdag:         Op aanvraag
Zaterdag:      07:00-13:00
Zondag:        Gesloten

Hoe bereik je ons?

Vennestraat 10
2161 LE Lisse
info@medicalmove.nl
0252 348 155 / 06 14 28 38 33