Mark van Eeden

(Sport)Fysiotherapeut / Personal trainer

Ik ben Mark van Eeden, 23 jaar en fysiotherapeut.
Mijn interesse voor het vak fysiotherapie is al vroeg ontstaan. Toen ik 7 jaar oud was scheurde ik mijn voorste kruisband waarna ik 9 maanden moest revalideren bij een fysiotherapeut. Dit is mij altijd bijgebleven en ook mijn motivatie geweest om de opleiding te volgen in Leiden.

Kijken naar het hele lichaam, de oorzaak van de klacht achterhalen en niet alleen het symptoom bestrijden. Dit is mijn belangrijkste visie binnen de fysiotherapie. Ook ben ik door mijn kritische blik niet snel tevreden, en wil ik een zo goed mogelijk behandelresultaat voor de patiënt. Bij mij staat de hulpvraag van de patiënt centraal en luister ik goed naar wat iemand echt van mij vraagt.

Sporten is altijd mijn passie geweest, zo ook binnen de fysiotherapie. Doordat ik altijd veel aan het sporten ben, heb ik ook regelmatig last van blessures. Dit heeft mij veel geleerd over hoe een behandeling kan overkomen op u als patiënt.

Naast de sport gerelateerde klachten, ligt mijn kracht bij knieklachten, nek/schouder klachten en lage rugklachten. De ervaring leert mij dat de oorzaak van deze klachten vaak ergens anders vandaan komt dan u zou denken. Daarom kijk ik goed naar de rest van het lichaam om de oorzaak van uw klacht zo snel mogelijk te achterhalen en te behandelen!

Herkent u eventuele klachten die u heeft in bovenstaande tekst? Maak dan een afspraak om zo snel mogelijk klachtenvrij te zijn!

HET TEAM

SABINE VAN OOSTEN

Eigenaar / (Sport)Fysiotherapeut / Fascia- & Vitaliteitsdeskundige /  Personal trainer

CORINA WOUTERS

Fysiotherapeut / Fasciadeskundige / Mylogenicsbehandelaar / Personal trainer

MARK VAN EEDEN

(Sport)Fysiotherapeut / Personal trainer

Ingeborg hovius

Hormoon- & Voedingdeskundige / Oefentherapeut / Detoxcoach

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     08:00-21:00
Dinsdag:       07:00-15:00
Woensdag:   11:00 - 21:00
Donderdag:  09:00-21:30
Vrijdag:         Op aanvraag
Zaterdag:      07:00-13:00
Zondag:        Gesloten

Hoe bereik je ons?

Vennestraat 10
2161 LE Lisse
info@medicalmove.nl
0252 348 155 / 06 14 28 38 33