We worden medical move

de praktijk bestaat niet alleen meer uit fysiotherapie, maar is completer op medisch gebied en de complete aanpak van je persoonlijke doelen en klachten. Wij blijven in beweging om onze klanten te helpen. Vandaar dat wij Van Oosten Fysiotherapie omgedoopt hebben tot Medical Move.

Vanaf 1 februari is Van Oosten Fysiotherapie, Medical Move

Waarom de naamsverandering naar Medical Move?

Van Oosten Fysiotherapie te Lisse bestond 9 december 2019 al weer 4 jaar. In deze vier jaar heeft de fysiotherapiepraktijk zich sterk ontwikkeld in verschillende diensten. 

In deze periode zijn we ook uitgebreid naar in totaal drie fysiotherapeuten. Wij zijn ons nog meer gaan specialiseren en richten op de holistische kijk van de klachten bij onze klanten. Wat betekent dit dan? Wij kijken vooral naar de oorzaak. Maar nog belangrijker, dit doen wij samen met de klant. Wij kijken verder dan alleen symptoom bestrijding.

In 2019 hebben wij meerdere specialisaties aan Van Oosten Fysiotherapie toegevoegd. Zo is het ook mogelijk om bij ons een EMB bloedtest af te laten nemen. Hieruit wordt duidelijk dat lichaam en geest maar ook zeker lichaam, voeding en klachten een zeer duidelijk verband hebben met elkaar. Maar dat niet alleen, we hebben o.a. ook Personal training en Sportmassage aan de mogelijkheden toegevoegd. Omdat Van Oosten Fysiotherapie meer dan alleen fysiotherapie is hebben we 1 februari ’20 gekozen om onze naam aan te passen naar ‘Medical Move’. Vanaf 1 februari hebben wij een deskundige bij ons team toegevoegd op het gebied van voeding en hormonen (Ingeborg Hovius).

Samengevat, de praktijk bestaat niet alleen meer uit fysiotherapie, maar is completer op medisch gebied en de complete aanpak van je persoonlijke doelen en klachten. Wij blijven in beweging om onze klanten te helpen. Vandaar dat wij ‘Van Oosten Fysiotherapie’ omgedoopt hebben tot Medical Move.

WAAROM medical move?

w

persoonlijke aandacht

Onze therapeuten nemen de tijd voor je.

Z

duidelijke informatie

Wij vinden het belangrijk dat jijzelf begrijpt waar de klacht
vandaan komt en weet wat je eraan kan doen.

juiste training & begeleiding

De juiste oefeningen, begeleiding 1 op 1.
De oefeningen zelf voelen en uit goed uitvoeren.

i

Complete adviezen en analyses

Met een team specialisten die de kennis hebben om de klacht bij de oorzaak te behandelen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     08:00-21:00
Dinsdag:       07:00-15:00
Woensdag:   11:00 - 21:00
Donderdag:  09:00-21:30
Vrijdag:         Op aanvraag
Zaterdag:      07:00-13:00
Zondag:        Gesloten

Hoe bereik je ons?

Vennestraat 10
2161 LE Lisse
info@medicalmove.nl
0252 348 155 / 06 14 28 38 33