Medical train

Trainen onder deskundige begeleiding met trainingsprogramma’s opgesteld door onze fysiotherapeuten en bewegingsdeskundigen

maak een afspraak

Voel je fit en sterk

Wil je weer controle over uw eigen lichaam? Sterk en vitaal zijn? Heb je klachten en durf je niet te starten met trainen? Wil je uiteindelijk zelfstandig gaan sporten maar weet je nu niet waar te beginnen? Of heb je juist die stok achter de deur nodig? 

Dan is Medical train iets voor jou! Ga in kleine groepjes aan de slag onder professionele begeleiding. 

Een vrouw van middelbare leeftijd in de sportschool die de cable row oefening uitvoert.

Medical Train 

Wij bieden verschillende groepstrainingen aan die gericht zijn op specifieke lichaamsdelen. Voordat je start vul je een vragenformulier in zodat wij inzicht krijgen in de doelen en de wensen die je voor ogen hebt. Hierdoor kunnen wij gericht de training invullen en deze passend maken voor jou niveau. Ben je beginnend of ben je al ver gevorderd? Wij maken de groepstraining passend voor elk niveau en maken persoonlijke aanpassingen.

 

Kies de training die bij jou past! 

Medical Legs
Groepstraining die gericht is op benen en billen. Centraal staat kracht (uithoudingsvermogen en stabiliteit) In onze lessen is extra aandacht voor houding en correctie hiervan. Deze lessen zijn zeer geschikt voor mensen met knie klachten maar ook zeker om extra spierkracht op te bouwen of meer shape te krijgen in de onderste extremiteit.

Medical Back
Groepstraining die gericht is de lage rug en de “core”. Deze lessen zijn zeer geschikt voor mensen met lage rug of houdings klachten. Omdat de buikspieren nauw verbonden zijn met de rug hebben wij ook extra aandacht voor de “core”. In deze lessen kunt u spierversterkende oefeningen voor de rug en buik verwachten. Daarnaast houdings corrigerende oefeningen en tips.

Medical Shoulder
Groepstraining die gericht is de schouder, bovenrug en de nek.  Deze lessen zijn zeer geschikt voor mensen met klachten aan of rondom 1 van deze gebieden. In deze lessen kunt u spierversterkende en stabiliserende oefeningen voor boven rug en schouder verwachten. Daarnaast houdings-corrigerende en mobiliserende oefeningen waarbij de nek ook uitgebreid aan bod komt.

Medical Full Body
Groepstraining gericht op het gehele lichaam. Of je nou fitter en sterker wilt worden of van meerdere klachten af wilt komen dan is deze les zeker wat voor jou! Onze therapeuten begeleiden je door deze training heen op jouw niveau!

 

Hoe werkt het? 

Via de onderstaande knop komt u terecht op de plek waar u zichzelf kan inplannen voor een bepaalde les. Vul uw gegevens in, maak een account aan en zo kunt u gemakkelijk in de agenda kijken wanneer welke les gegeven wordt. Vervolgens schrijft u zich in voor de gewenste les en wij krijgen melding dat u er bij bent. Een andere mogelijkheid is om u aan te melden via de mail zodat wij u de link kunnen doorsturen en u inzicht krijgt in de agenda.

 

Kosten 

Abonnement  1x per week  € 22,50
Abonnement  onbeperkt     € 35,-
10 ritten kaart                        € 90,-
Losse les                                 €12,-

WAAROM medical move?

w

persoonlijke aandacht

Onze therapeuten nemen de tijd voor je.

Z

duidelijke informatie

Wij vinden het belangrijk dat jijzelf begrijpt waar de klacht
vandaan komt en weet wat je eraan kan doen.

juiste training & begeleiding

De juiste oefeningen, begeleiding 1-op-1.
De oefeningen zelf voelen en goed uitvoeren.

i

Complete adviezen en analyses

Met een team specialisten die de kennis hebben om de klacht bij de oorzaak te behandelen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     09:00-21:00
Dinsdag:       07:00-21:00
Woensdag:   07:00 - 21:00
Donderdag:  07:00-21:00
Vrijdag:          07:00-17:00
Zaterdag:      08:00-12:00
Zondag:        Gesloten

Hoe bereik je ons?

Medical Move
Oosteinde 34
2361 HE Warmond

info@medicalmove.nl
0252 365011

VOLG ONS OP

Logo van medical move