sport- & overige massages

Ontdek de helende kracht van massage bij Medical Move. Van diepgaande deep-tissue en drukpunt massages tot ontspanningsmassages en krachtige sportmassages. Ervaar de voordelen voor lichaam en geest, met verbeterde spierfunctie, ontspanning, en bevordering van het natuurlijke herstelproces.

Maak direct een afspraak

De kracht van onze massages 

Onze diverse massages bij Medical Move bieden talrijke voordelen voor zowel lichaam als geest. De massages bevorderen spierherstel, verlichten stress & spanning en verhogen de natuurlijke weerstand.

Ervaar het helende effect van onze massages voor een verbeterd welzijn en een evenwichtig lichaam.

 

kuit wordt gemasseerd

Deep-tissue / drukpunten massage

Deep-tissue is een krachtige massagevorm, waarbij gebruik wordt gemaakt van hardere massagetechnieken die een diepe uitwerking hebben op het lichaam. Bij een deeptissue massage licht de focus niet alleen op de spieren, maar ook het bindweefsel er omheen.

Bij druk de drukpunt massage worden de zelfde technieken als deep-tissue gebruikt, alleen worden hierbij specifieke triggerpoints van het lichaam met name onder handen genomen. Deze triggerpoints staan erom bekend dat er bij krachtige stimulatie een diepe ontspanning van de spier volgt.

Bij een deep-tissue massage wordt er door de masseur gebruik gemaakt van diepe, krachtige, maar langzame bewegingen van de vingers, knokkels, vuisten, onderarmen en elleboog.

Waarom deep-tissue of drukpunt massage?

Bij het langdurig vasthouden van een houding, bijvoorbeeld bij een kartoorbaan of lange autoritten, kan een spier langdurig verkrampen. Dit kan ook gebeuren wanneer er spraken is van een te grote hoeveelheid aan stress, angst, ongerustheid of frustraties. Dit heeft spierkopen, spiervermoeidheid, spierpijn of stijfheid als gevolg. Door het bindweefsel rondom de spieren los te masseren ontstaat er meer bewegingsvrijgheid en worden de spieren soepeler. Daarnaast is de stimulatie van bloedcirculatie goed voor het herstel van spieren en verstevigen van de huid.

Ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage is het de bedoeling spanningen die zijn opgelopen en vastgehouden weg te laten vloeien uit lichaam en geest. Het is een massage waarbij met oliën op de buitenste lagen van het spierweefsel wordt gemasseerd. Er wordt gemasseerd in een rustig tempo, met vloeiende bewegingen en lage druk. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken waaronder: Strijkbewegingen, kloppen, schudden en kneden.

Waarom een ontspanningsmassage?

Een ontspannen lichaam zorgt er voor dat je ook mentaal tot rust komt. Bij meer ontspanning wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam verbeterd in werking. Hierdoor kan een ontspanningsmassage bijdragen aan een vermindering van stress, meer energie, het losmaken van verkrampte spieren en het verhogen van de natuurlijke weerstand.

Sportmassage

Een sportmassage is een krachtige massage die is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Bij deze massage is er veel aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van diepe en langzame massagetechnieken.

Deze technieken zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller kunnen worden afgevoerd. Zo kunnen blessures sneller worden hersteld.

 

Prijs:

45 min 50,-

Na de behandeling krijg je van ons een document mee met adviezen om de behandeling te versterken en het resultaat te versnellen.

 

WAAROM medical move?

w

persoonlijke aandacht

Onze therapeuten nemen de tijd voor je.

Z

duidelijke informatie

Wij vinden het belangrijk dat jijzelf begrijpt waar de klacht
vandaan komt en weet wat je eraan kan doen.

juiste training & begeleiding

De juiste oefeningen, begeleiding 1-op-1.
De oefeningen zelf voelen en goed uitvoeren.

i

Complete adviezen en analyses

Met een team specialisten die de kennis hebben om de klacht bij de oorzaak te behandelen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     09:00-21:00
Dinsdag:       07:00-21:00
Woensdag:   07:00 - 21:00
Donderdag:  07:00-21:00
Vrijdag:          07:00-17:00
Zaterdag:      08:00-12:00
Zondag:        Gesloten

Hoe bereik je ons?

Medical Move
Oosteinde 34
2361 HE Warmond

info@medicalmove.nl
0252 365011

VOLG ONS OP

Logo van medical move