Small group training

Bij Medical Move bieden wij ook Small group trainingen aan. Dit om fysiek weer sterker te worden maar ook als verlengstuk van onze behandelingen. Onze groepen zijn niet groter dan 8 personen per les om zo de kwaliteit en de aandacht per persoon te kunnen waarborgen.
direct Inschrijven

Werken aan je fysieke en mentale fitheid?

Wij bieden lessen aan met een medisch tintje zodat je laag drempelig kan in stappen met of na een blessure. Ook tijdens onze algemene lessen staat de aandacht voor de juiste uitvoering en dosering centraal.
Een vrouw van middelbare leeftijd die in de sportschool een facepull uitoefent

Medical train

Wil je weer controle over uw eigen lichaam? Sterk en vitaal zijn? Heb je klachten en durf je niet te starten met trainen? Wil je uiteindelijk zelfstandig gaan sporten maar weet je nu niet waar te beginnen? Of heb je juist die stok achter de deur nodig? Dan is Medical train iets voor jou! Ga in kleine groepjes aan de slag onder professionele begeleiding.
Je krijgt een persoonlijk schema die is afgestemd op jouw niveau en eventuele klachten. Tijdens deze les is er een fysiotherapeut aanwezig die je zal begeleiden tijdens deze oefeningen.

Pilates

Critical Alignment Yoga
Deze Yoga les is geschikt voor iedereen maar zeker voor de mensen die kampen met rug en nekklachten. Door zithouding, stress of andere zaken wordt de rug in de loop der jaren stijver, met name de boven- en middenrug. Het gevolg is dat op een gegeven moment het verstijfde deel van de rug niet meer kan bewegen en het lichaam compensatiebewegingen gaat maken elders. Dit kan nek-hoofdpijn geven, pijn in onderrug (ook hernia’s), blessures in de schouders, ellebogen, heupen, knieën en enkels.
Deze yogavorm is ontwikkeld om blokkades in de wervelkolom vrij te maken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hulpmiddelen, een yogastrip en vilten mat die aanwezig zijn in onze lessen.

Full body Move

De naam zegt het al tijdens deze les trainen wij jouw gehele lichaam op het gebied van kracht en conditie in de vorm van een cirquit training. Deze les wordt aangepast op ieders niveau en eventuele klachten.

 

Boks Move

Tijdens deze les staat algehele conditie en kracht centraal en zullen wij het gehele lichaam aanspreken. De oefeningen zullen wij combineren met het gebruik van bokszakken. Het is geen hele technische boksles maar een laagdrempelige fijne les om weer algeheel op conditie te komen of te blijven. Wij passen de les aan op ieders niveau.

Cross fit Move

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar de grondbeginselen van de cross fit maar is de drempel naar een cross fit gym te hoog dan is dit de les voor jou! Onze cross fit docent neemt jou mee en helpt je met de grond beginselen van cross fit. Tijdens deze les wordt een beroep gedaan op jou kracht, conditie en mobiliteit.

Bootcamp

Wie kent de bootcamp niet. Deze lessen zullen voornamelijk heerlijk in de buitenlucht worden gegeven. Tijdens deze les trainen wij jouw gehele lichaam op het gebied van kracht en conditie door middel van verschillende trainingsvormen met verschillende materialen.  Deze les wordt aangepast op ieders niveau en eventuele klachten.

WAAROM medical move?

w

persoonlijke aandacht

Onze therapeuten nemen de tijd voor je.

Z

duidelijke informatie

Wij vinden het belangrijk dat jijzelf begrijpt waar de klacht
vandaan komt en weet wat je eraan kan doen.

juiste training & begeleiding

De juiste oefeningen, begeleiding 1-op-1.
De oefeningen zelf voelen en goed uitvoeren.

i

Complete adviezen en analyses

Met een team specialisten die de kennis hebben om de klacht bij de oorzaak te behandelen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     09:00-21:00
Dinsdag:       07:00-21:00
Woensdag:   07:00 - 21:00
Donderdag:  07:00-21:00
Vrijdag:          07:00-17:00
Zaterdag:      08:00-12:00
Zondag:        Gesloten

Hoe bereik je ons?

Medical Move
Oosteinde 34
2361 HE Warmond

info@medicalmove.nl
0252 365011

VOLG ONS OP

Logo van medical move